Pasta A La Pesto
Szerző:
Recept: 5p, Stílus: 5p, Szavazatok száma: 1db
Cimkék: Előétel,Tészta,Vega
Elkészítéséhez szükséges idő: 15 perc Nehézségi fok: 2
Hozzávalók fő részére

Nagyításhoz klikk a képre!
5 dkg zöld pesto
40 dkg spagetti tészta
1 csipetnyi őrölt fekete bors
0 izlés szerint
3 dkg parmezán
Egy főre jutó tápanyagbevitel:
Energia: 482kcal Fehérje: 8g Zsír: 21.3g Szénhidrát: 40.1g
Recepthez kapcsolódó történetem...
Ezt az ételt elsősorban egyedül álló embereknek ajánlom. Olcsó, nagyon egyszerű, gyors és mégis finom. Hát hogy mennyire tápláló és egészséges fogás a Pasta A La Pesto... abba most nem mennék bele...

Hogyan készítsd el...
A tésztát enyhén sós vízben főzd al dente -re. Szűrd le és gyorsan, hideg víz alatt öblítsd le kissé, de ne hagyd kihűlni. Öntsd vissza a főzőedénybe. Keverd hozzá a pesztót, ha szükséges egy kis olíva olajat is, majd tálaláskor szórd meg reszelt parmezánnal és friss őrölt borssal. Ezt az ételt nagyon egyszerűen fel lehet dobni, ha esetleg friss paradicsomot, paprikát vágsz hozzá. Csinálhatod fokhagymásan, vagy csípősen, vagy mindkettő stb.



Ha szeretnél hozzászólni, regisztrálj és jelentkezz be!