Tejszínes-mentás őszibarack krémleves
Szerző:
gego
Recept: 5p, Stílus: 5p, Szavazatok száma: 2db
Cimkék: Leves
Elkészítéséhez szükséges idő: 15 perc Nehézségi fok: 1
Hozzávalók
fő részére
|
Nagyításhoz klikk a képre!
|
8 darab őszibarack
1 darab Borsmenta
2 dl tejszín
1 l őszibarack nektár
1 izlés szerint vaníliás cukor
|
Egy főre jutó tápanyagbevitel:
Energia: 1059.8kcal
|
Fehérje: 2g
|
Zsír: 2g
|
Szénhidrát: 269.6g
|
|
Recepthez kapcsolódó történetem...
Kitűnő nyári gyümölcs leves.
Hogyan készítsd el...
A megtisztított barackokat a tejszínnel, a baracklével, egy csipet mentalevéllel és a vaníliával összeturmixoljuk. Külön cukor nem szükséges. Hidegen tálalható tejszínhabbal, valamint díszíthetjük mentalevéllel.
Ha szeretnél hozzászólni, regisztrálj és jelentkezz be!