Alapanyag megnevezése...
rétestészta (dobozos)

Alapanyag mértékegységei...
kg,dkg

Tápanyagadatok... (100g élelmiszerben)
energia: 380kcal fehérje: 15g zsír: 7g szénhidrát: 70g

Alapanyag leírása...
Tante Fanny friss eredeti hajszálvékonyra nyújtott rétestészta. Egész évben felhasználható tészta, amelyből változatos rétesek süthetők. A friss rétestészta felhasználásának nincsenek határai, legyen szó édesről vagy sósról. A réteslapokat felhasználás előtt 10 perccel vegyük ki a csomagolásból és szobahőmérsékleten hagyjuk pihenni. Ez idő alatt készítsük el a tölteléket. A Tante Fanny elkészítési javaslata a sikeres sütéshez: Egy megnedvesített konyharuhát kiterítünk az asztalra, majd ráhelyezünk egy szárazat. Forras: http://www.tantefanny.at/hu



Ha szeretnél hozzászólni, regisztrálj és jelentkezz be!