Alapanyag megnevezése...
rétestészta (dobozos)
Alapanyag mértékegységei...
kg,dkg
Tápanyagadatok... (100g élelmiszerben)
energia:
380kcal
fehérje:
15g
zsír:
7g
szénhidrát:
70g
Alapanyag leírása...
Tante Fanny friss eredeti hajszálvékonyra nyújtott rétestészta. Egész évben felhasználható tészta, amelyből változatos rétesek süthetők. A friss rétestészta felhasználásának nincsenek határai, legyen szó édesről vagy sósról.
A réteslapokat felhasználás előtt 10 perccel vegyük ki a csomagolásból és szobahőmérsékleten hagyjuk pihenni. Ez idő alatt készítsük el a tölteléket. A Tante Fanny elkészítési javaslata a sikeres sütéshez: Egy megnedvesített konyharuhát kiterítünk az asztalra, majd ráhelyezünk egy szárazat.
Forras: http://www.tantefanny.at/hu