Alapanyag megnevezése...
őszibarack nektár
Alapanyag mértékegységei...
l,dl,pohár,izlés szerint
Tápanyagadatok... (100g élelmiszerben)
energia:
134kcal
fehérje:
1g
zsír:
1g
szénhidrát:
35g
Alapanyag leírása...
Nektár:
Erjeszthető, de nem erjesztett, gyümölcsléből, gyümölcslé sűrítményből vagy gyümölcsvelőből, esetleg ezek keverékéből készül víz és cukor hozzáadásával. Általában 25%-nál, más esetben (pl. alma, körte) 40%-nál magasabb, de mindenképpen 100%-nál kevesebb gyümölcsöt vagy gyümölcslevet tartalmaz. A cukron és vízen kívül - az optimális ízhatás elérése érdekében - étkezési savat, természetes és természetazonos aromát, állományjavítót és színezőanyagokat is tartalmazhat a készítmény.
Forrás: www.gourmandnet.hu