Alapanyag megnevezése...
őszibarack nektár

Alapanyag mértékegységei...
l,dl,pohár,izlés szerint

Tápanyagadatok... (100g élelmiszerben)
energia: 134kcal fehérje: 1g zsír: 1g szénhidrát: 35g

Alapanyag leírása...
Nektár: Erjeszthető, de nem erjesztett, gyümölcsléből, gyümölcslé sűrítményből vagy gyümölcsvelőből, esetleg ezek keverékéből készül víz és cukor hozzáadásával. Általában 25%-nál, más esetben (pl. alma, körte) 40%-nál magasabb, de mindenképpen 100%-nál kevesebb gyümölcsöt vagy gyümölcslevet tartalmaz. A cukron és vízen kívül - az optimális ízhatás elérése érdekében - étkezési savat, természetes és természetazonos aromát, állományjavítót és színezőanyagokat is tartalmazhat a készítmény. Forrás: www.gourmandnet.hu



Ha szeretnél hozzászólni, regisztrálj és jelentkezz be!