::Készítsünk fűszerolajat!
Ez a szokás nagy tradícióval rendelkezik Olaszországban, Görögországban és egyéb mediterrán, olíva termesztő vidékeken...
:: Csomómentes palacsintatészta akár fakanállal is!A titok nyitja a hozzávalók sorrendje. Először jönnek a tojások - 3 db. Azután jöhet a tej, úgy 3-4 dl. Ezt elkeverjük, és folyamatos kevergetés mellett beleöntjük a lisztet...
:: Az igazi vecsési savanyúság titka!Fazekasné Gombár Mónikával beszélgettem, akinek családja már régóta savanyúságok készítésével foglalkozik. Többek között azt is megtudtam, hogy nem csak nagyon jól esnek...
:: Hogyan készül a tökéletes rizsköret?Bevallom, eleinte jómagamnak is sok problémám volt ezzel a kérdéssel. Szakácstanulóként az étteremben mindig nekem kellett csinálnom az unalmas és macerás dolgokat.
-közérdekű hirdetés-