::Készítsünk fűszerolajat!
Ez a szokás nagy tradícióval rendelkezik Olaszországban, Görögországban és egyéb mediterrán, olíva termesztő vidékeken...

:: Csomómentes palacsintatészta akár fakanállal is!
A titok nyitja a hozzávalók sorrendje. Először jönnek a tojások - 3 db. Azután jöhet a tej, úgy 3-4 dl. Ezt elkeverjük, és folyamatos kevergetés mellett beleöntjük a lisztet...

:: Az igazi vecsési savanyúság titka!
Fazekasné Gombár Mónikával beszélgettem, akinek családja már régóta savanyúságok készítésével foglalkozik. Többek között azt is megtudtam, hogy nem csak nagyon jól esnek...

:: Hogyan készül a tökéletes rizsköret?
Bevallom, eleinte jómagamnak is sok problémám volt ezzel a kérdéssel. Szakácstanulóként az étteremben mindig nekem kellett csinálnom az unalmas és macerás dolgokat.



-közérdekű hirdetés-