Hogyan vágd finomra a hagymát
Szerző:
Hasznosság: 5p, Stílus: 5p, Szavazatok száma: 2db


Sohasem sikerül eléggé apróra vágni, ráadásul bőgsz tőle, mint egy óvodás, aki leesett a mászókáról. A megoldás: éles kés és egy kis technika. Először a megpucolt hagymát tedd vízbe, mosd le (nem fog annyira csípni). Vágd ketté függőlegesen. A szártól a gyökér felé irdald be, de ne vágd át teljesen, mert szétesik. Majd vízszintesen is vágj be a szárig egyszer. Ezután már csak keresztben kell felszeletelni, és szép, finomra vágott hagymánk lesz. 



















Vágd ketté függőlegesen



















A szártól a gyökér felé irdald be,
ne vágd át teljesen mert szét fog esni



















vízszintesen is vágj be a szárig egyszer



















Ezután már csak fel kell szeletelni és szép apró,
 finomra vágott hagymánk lesz.



Ha szeretnél hozzászólni, regisztrálj és jelentkezz be!

gego hozzászólása 2008.09.17. 11:48:22
Szerinte: a cikk stílusa 1-től 8-ig: 5p, hasznossága 1-től 8-ig: 5p
...csak vard meg mig kiolvad. :) Szlottyatt tescohagyma darabkak usznak majd a porkolted tetejen.. :P Ez olyan mint a noi mell. Jobb az eredeti... ;)
orshi hozzászólása 2008.09.16. 20:33:11
Szerinte: a cikk stílusa 1-től 8-ig: 5p, hasznossága 1-től 8-ig: 5p
rendkívül hasznos, mindamellett a Tecsoban kaphato fagyasztott aprora vagott hagyma, ha valakit erdekelne... :)